eyezen_blur.jpg

Eyezen

Eyezen Focus tehnologija nalazi se u donjem dijelu leće. Ona pomaže u lakšem fokusiranju predmeta za vrijeme korištenja digitalnih uređaja, smanjje zamor oka i omogućava lakše čitanje sitnih znakova na ekranu. Nosiocu dopušta prirodniji položaj tijela za vrijeme korištenja digitalnih uređaja.

Sve veća uporaba kompjutera, pametnih telefona i satova... zahtjevnija je za oči.

Intenzivno, svakodnevno korištenje digitalnih uređaja naporno je za vaš vid i može izazvati napetost u očima.

Eyezen je jednojakosna leća za korekciju vida. Pruža oštriji vid od standardne jednojakosne leće i pomaže u smanjenju umora oka.

Eyezen mogu koristiti svi - bez obzira imate li dioptriju ili želite naočale koje će vam pomoći prilikom rada ispred ekrana.

Osoba nosi Eyezen leće dok koristi pametni telefon

Iako nemate potrebu za korekcijom vida još uvijek možete iskoristiti Eyezen tehnologiju. Eyezen Focus tehnologija pomoći će vam da vaše oči budu odmorne tijekom cijelog dana, a položaj tijela prirodan.

Uz Eyezen možete odabrati bilo koje okvire, možete odabrati i cool okvire koje ste oduvijek željeli nositi.

Za vrijeme gledanja u pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo koristimo vid na blizinu što nakon dugogtrajnije uporabe može dovesti do neugodnog položaja tijela.

Eyezen leće su dizajnirane na način da osiguravaju oštar vid s posebnim naglaskom na donji dio leće. Zbog toga će objekti koji gledamo kroz donji dio leće biti oštriji i jasniji,a položaj tijela prirodniji.

Eyezen pruža zaštitu za vrijeme gledanja u ekran zahvaljujući Smart Blue Filter™ tehnologiji koja smanjue izloženost oka štetnom plavom svjetlu s ekrana.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »